Sperla Ervin: Jalan Jalan - Útinapló egy mosolygó világból


A könyv

Majd húsz évvel azután, hogy gyerekkoromban megálmodtam, 2001/2002-ben körbeutaztam a világot. Végig is írtam az utat, és ezeket a helyszíni tudósításokat sokan olvastátok, barátok és ismeretlenek egyaránt. Ebből az útinaplóból készült a könyv.

Ne tévesszen meg a könyv szó: ez egy e-könyv (ebook, elektronikus könyv). Nem papírra van nyomtatva, hanem fájlként letölthető és különféle kütyükön, okostelefonokon vagy számítógépen olvasható.

Vásárlás

A könyv ára 2000 forint, és a fizetés becsületkasszás alapon zajlik. Kétféleképpen tudsz vásárolni: banki átutalással (Sperla Ervin, CIB, 10700457-50845851-51100005) vagy Paypal-es pénzküldéssel az ervin.sperla(kukac)gmail.com e-mail címre.

Megveheted a könyvet előre, akár egy könyvesboltban; de dönthetsz úgy is, hogy először letöltöd, kipróbálod, elolvasol belőle egy-két fejezetet, és ha tetszik, akkor fizeted ki. A választás a tiéd, és köszönöm, ha a vásárlás mellett döntesz.

Letöltés

A könyv .mobi és .epub formátumban is elérhető, így gyakorlatilag mindegyik e-book olvasó (Kindle, nook stb.) fogadni tudja. Ezen felül olvasható számítógépen, tableten, iPhone-on és Android-okostelefonon is. Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik verzió a megfelelő neked, akkor érdemes a mobi fájlt választanod, mert az biztosan működik Kindle, iPhone, iPad, Android és PC/Mac gépeken.

Itt találod a letölthető fájlokat: Jalan Jalan - mobi / Jalan Jalan - epub.

Olvasás

Manapság már rengeteg különféle szerkentyűn lehet e-könyvet olvasni, és nem tudom garantálni, hogy mindegyiken tökéletes lesz a megjelenítés. A leggyakrabban használt készülékeket azonban teszteltük, és azok hibátlanul működnek. Ezek a következők: Kindle, számítógép (PC vagy Mac), Android-telefon, Android-tablet, iPhone, iPad. Mindegyikre telepíthető a Kindle ingyenes olvasó alkalmazása, és abban biztosan tudod majd olvasni a könyvet. A Kindle-alkalmazások használatához valószínűleg szükséged lesz egy Amazon-account nyitására is, ami szintén nem kerül pénzbe.

Fényképalbum

Bár a könyvben is szép számmal vannak képek, készítettem egy kis albumot is, amelyben több fotó található, és amely kétnyelvű, magyar és angol kísérőszöveggel végigvezet az utamon. Akár a könyv elolvasása előtt, előzetesként is érdemes megnézned. Itt találod.

 

Köszönöm a látogatást, a vásárlást, és jó olvasást kívánok! Ha bármi kérdésed van, írj bátran a Vásárlás részben leírt e-mail címemre.

 

Minden jót:
ervin