Ebony and ivory

August 29, 2005 | Comments

feed

Ebony and ivory

See more photos tagged with: african, child, portrait, waterfall

Comments

Pre-facebook comments archive (5)

gyönyörü kép! de ilyenkor megkéred a kedves alanyt, h "pozoljon" kicsit, vagy lesböl támadsz a kislányokra :) de komolyan!

L on August 30, 2005

sztem ezen a képen látszik, hogy a gyerek nem pózol. szerintem nem is vette észre, hogy fényképezik. én viszont előtte úgy állítgattam a gépet, hogy az apukája lássa, mit csinálok és közben mosolyogtam erősen. ő visszamosolygott, és innentől OK volt a dolog. :)

ervin on August 30, 2005

:)) na hat akkor nemcsak kivetelesen fenykepezel, meg szerencsed is van az apukakkal is:)) persze ezen is laccik, h nem beallitot, csak tul tokeletes :) mint pl. multkor a kotogetos nenis kepednel sem mondtad gondolom az alanynak, hogy "csokolom lenne szives kicsit nyugodtabban ulni mert le szeretnem fotozni" :) nagyszeru kep mind, orom ide visszaterni!

L on August 30, 2005

légy üdvözölve! :) köszönöm szépen.

a néni egyébként ölből készült, saccra, mert mellettem ült a padon, és nem akartam az arcába ugrasztani a gépet. hazáig reménykedtem, hogy akadt köztük sikeres. a többségéről inkább ne beszéljünk :)

ervin on August 31, 2005

:) gyakoroltam regebben, h mennyire tudom belöni amit akrok keresö nélkül, remélem egyszer megtérül egy-két hasonló kép formájában:)

L on August 31, 2005