Radio activity

October 22, 2005 | Comments

feed

Radio activity

See more photos tagged with: black and white, cat, Denver, shallow DOF, sleep

Comments

Pre-facebook comments archive (13)

imádom a mackákat. nekem is van egy.

Bogi on October 23, 2005

nem ertem a cimet... *:|

peter on October 23, 2005

Talan a macska neve radio!? :) maga a kép remek.mesteri B/W használat és nekem személy szerint nagyon tetszik a homályos fejrész! az emebernek kedve lenne odafeküdni mellé:P

L on October 23, 2005

peter, a cím sokszor nincsen kapcsolatban a képpel, vagy csak részben, és inkább az adott napon történtekre utal - úgyhogy ne legyen kudarcélményed. :)

L, én oda is szoktam :)

ervin on October 23, 2005

:) irigykedem ám! föleg egy ilyen hideg téli estén lenne jó...mármint itt már szakad a hó, de otthon sem kell már túl sokat várni:P

L on October 23, 2005

Miért angolul vannak a címek? Nem mindenki tud angolul.

Zuzu on October 23, 2005

Zuzu: ez igaz - viszont sokkal többen tudnak angolul, mint magyarul! :)

Vicc nélkül: ezt az oldalt a világon bárki láthatja, nem csak a magyar látogatók, és így nézve nekem az angol tűnik a logikus választásnak. Pláne, hogy az oldal témája nem speciálisan magyar és amúgy sem a szöveg a lényeg.

A hozzászólások többsége ugyanakkor magyarul érkezik, ami azt mutatja, hogy az angol címek szerencsére nem ijesztik el a hazai versenyzőket. Jól megvan a két nyelv egymás mellett.

ervin on October 23, 2005

Tényleg! Kb. mennyien látogatják az oldalad mondjuk hetente, havonta? ha nem vagyok túl indiszkrét:)

Szeretem a magyar nyelvet, de én is angol címeket adok, nem csak mert ahová felpakolom az elsösorban külföldieknek van hanem mert valamiért sokkal jobban el lehet vonatkoztatni attól ami a képen van és sokkal több mindenre lehet asszociálni! "Rádióaktivitás"-ugyan má' ! :))

L on October 24, 2005

L - mostanában több mint 5000 látogatást kapok havonta, 3000-nél több embertől, immár többségében külföldről. Növünk-növögetünk, és van is honnan, úgyhogy bátran ajánld az oldalt az arra érdemeseknek :)

ervin on October 24, 2005

Nagyon szép! Gratulálok!A kommentek számából nem hittem volna, viszont ebböl az látszik, hogy a képeidhez már valóban nem lehet mit hozzáfüzni! :P Ne vedd a szivedre , nekem még mindig eszpee photoblogja az "etalon" mert nem sokkal azután bukkantam rá, hogy elkezdtem volna "fényképezni" és megfogott a stilusa!De ezeket a képeket is bátran ajánlom a műértőknek bárhol, bármikor! :) Lehet hülyeség,és teljesen értelmetlen, de ugy vettem észre mintha Te többet(mindent?) RAW-ban fényképeznél mint eszpee!?

L on October 24, 2005

L - annyira nem bánt a dolog, mivel én nem kis részben azért kezdtem el a saját photoblogomat anno, mert láttam eszpee-ét :) ( http://bp.underground.hu/ )

azt nem tudom biztosan, hogy ő mikor miben fotóz, én szinte mindig rawban.

ervin on October 24, 2005

Is this Denver, the dashing tom cat?

on October 25, 2005

Himself! Of course he is :) not tom though.

ervin on October 25, 2005