Black people don't fly

September 22, 2007 | Comments

feed

Black people don't fly

See more photos tagged with: animal, bird, black and white, freeze, pigeon

Comments

Pre-facebook comments archive (13)

Szia! Szeretnék érdeklődni, hogy jártál-e valamilyen fotós iskolába, vagy magadtól vagy ilyen tehetséges? Nagyon jók a képeid, remélem, hogy még nagyon sokáig láthatom őket:)

Flóra on September 22, 2007

Szia, Flóra! Köszönöm szépen. Nem jártam fotósiskolába. Amíg van kedvem és lehetőségem, addig képek is lesznek. :)

ervin on September 22, 2007

AZIGEN! megint csak kommentelnem kellett, mert ez a keped szenzacios lett! az eddigiek is nagyon jok, de ez nekem nagyon tetszik! B&W jot tett neki. koszonom! :)

gege on September 22, 2007

Hónapok óta fel vagyok iratkozva az RSS feededre, nagyon szuperek a képek. Nekem is van egy saját oldalam (arkossyzsolt.hu) de mindig is jobban tetszett a tiéd (az enyém iWebbel készült, iszonyatosan macerás és nehézkes összehozni megfelelő .mac account nélkül). Egy nagy kép, sok kis bélyeg helyett - sokkal hatásosabb! Megkérdezhetem, hogy milyen motor hajtja az oldalad? WordPress? Tudom hogy illetlen a kérdés, de mégis felteszem - nem kaphatom meg tőled esetleg és lényeges átalakítások után esetleg én is használhatnám (megfelelő (c) megtartása mellett)? Válaszodat előre is köszönöm.

CDColt on September 23, 2007

I need more explanation on the title.. haha.. very nice shot.

Brad on September 23, 2007

CDCOLT,

a blogot Movable Type motor hajtja, az about oldalon írok is róla: http://photoblog.hu/about.html

Nem biztos, hogy sikerült megértenem, hogy mit szeretnél használni, de ha a designra gondolsz, az nem átadó, szeretném megtartani egyedinek.

BRAD,

The title is not necessarily tied to the picture but, rather, to the given day it refers to. So don't worry if you don't get it, sometimes there is no connection whatsoever.

ervin on September 23, 2007

Ervin - Köszi a gyors választ, közben tovább böngészve az oldalad én is rátaláltam a motorra... Elkezdek akkor én is dolgozni rajta, hogy a jelenelegi oldalamat átalakíthassam. Köszi a tippet!

CDColt on September 23, 2007

Sok sikert hozzá!

ervin on September 23, 2007

This is beautiful. Where is this place, btw?

Miao on September 28, 2007

Downtown Budapest. You've been there!

ervin on September 28, 2007

micsoda élet van itt! :) nagyszerű!!!

juditny on October 3, 2007

Tetszenek a képeid, az iránt érdeklődnék, hogy milyen géppel dolgozol, és milyen programmal(adobe photoshop)? Jó más szemmel nézni Budapestet.

Kriszti on January 25, 2009

Kriszti, Canon gépeim vannak, és főleg Lightroommal/Photoshoppal dolgozom. Ha az oldal tetején az "about" linkre kattintasz, ott mindent megtalálsz részletesen is.

on January 26, 2009